Haluatko tulla mukaan soittamaan?

Soitatko orkesterisoitinta, mutta sinulta puuttuu orkesteri?

Tule soittajaksi Collegium Musicum Turku -orkesteriin (CMT). CMT on Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva opiskelijaorkesteri, joka koostuu pääasiassa turkulaisten korkeakoulukoulujen opiskelijoista, mutta joukossamme on myös lukiolaisia ja jo työssäkäyviä musiikintaitajia. Orkesterimme on oivallinen paikka ylläpitää soittotaitoa opintojen ohessa tai helpottaa koulu-/gradu-/työstressiä musiikin parissa.

Konsertoimme keskimäärin neljä kertaa vuodessa, kahdesti syksyllä ja kahdesti keväällä. Teemme yhteistyötä monien turkulaisten musiikkitahojen kanssa. Ohjelmistoomme kuuluu perinteistä sinfoniamusiikkia, mutta tutustumme tasaisin väliajoin myös kevyempään taidemusiikkiin. Syksyllä 2020 ohjelmistossa on muun muassa Dvorakin 8. sinfonia sekä Tsaikovskin viulukonsertto. Harjoittelemme aina tiistai-iltaisin syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin ja tammikuun alusta toukokuulle.

Vaikka tärkein tehtävä treeneissämme on soittaminen, siinä ohessa tutuksi tulevat myös pulttikaverit ja muut orkesterilaiset. Jos siis kiinnostuit ota reippaasti yhteyttä: hallitus@cmtorkesteri.fi tai puheenjohtaja@cmtorkesteri.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!