Kannatusjäseneksi liittyminen

Tue orkesterin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi!

 

Haluamme rikastuttaa ja ylläpitää paikallista musiikkikulttuuria ja tuoda klassinen musiikki mahdollisimman helposti lähestyttäväksi sekä yleisölle että soittajille. Tukemalla autat orkesterin toimintaa ja tulevia hankkeita.

 

Kannatusjäsen voi olla yksityishenkilö tai oikeustoimikelpoinen yhdistys. Voit itse päättää, millä summalla haluat tukea yhdistystä. Yksityishenkilöille minimisumma kannatusjäsenyydestä on 40 euroa ja oikeustoimikelpoisille yhdistyksille 100 euroa kalenterivuodelta.

 

Kannatusjäsenenä saat ajankohtaista tietoa tulevista konserteista ja varman eturivipaikan! Yksityishenkilöt saavat pääsylipun konserttiin aina ennakkolipun hinnalla. Kannatusjäseniksi liittyvät yritykset saavat pääsyliput konserttiin ennakkolipun hinnalla sekä ilmaislipun kaikkiin konsertteihimme kalenterivuoden aikana. Sadan euron kannatusmaksulla teet loistavan kulttuurisijoituksen ja saat yrityksesi logon konserttiemme käsiohjelmiin. Lisäksi kannatusjäsenä saat 10% alennuksen tilaamistasi musiikkiesityksistä.

 

 


 

 

Maksuohje:

Käytä viitenumeroa 6266 maksaessasi kannatusjäsenmaksun. Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat ajankohtaista tietoa konserteista.

Tiliyhteys IBAN FI55 6601 0001 0512 26

 

Lisätiedot : taloudenhoitaja@cmtorkesteri.fi