Tue meitä

Tue orkesterin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi!

 

Haluamme mahdollistaa opiskelijoille musiikkiharrastuksen jatkamisen opiskelupaikkakunnalla ja sen myötä ylläpitää paikallista musiikkikulttuuria sekä tuoda klassinen musiikki mahdollisimman helposti lähestyttäväksi. Tukemalla meitä autat orkesterin toimintaa ja tulevia projekteja. Etsimme juuri Sinua ja yhteisöäsi kannatusjäseneksemme tukemaan toimintaamme.

 


 

 

 

Kannatusjäsen voi olla yksityishenkilö tai oikeustoimikelpoinen yhdistys tai yritys. Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen.

 

Yksityishenkilönä voit ryhtyä kannatusjäseneksi vähintään 40 euron summalla (ylärajan määrität itse), jolloin saat hyvän mielen ja konserttilipun aina alennusryhmähinnalla. 

 

Toisena vaihtoehtona voit tukea meitä ostamalla normaalilippua hieman kalliimman, 35 euron hintaisen kannatuslipun konserttiimme verkkokaupasta tai ovimyynnistä.

 

Yritysten ja yhteisöjen minimi kannatusjäsenmaksu on 100 euroa (ylärajaa ei ole). Tällä saat kutsun konsertteihimme yhdelle hengelle ja toisen lipun alennusryhmähinnalla. Kiitoksena ja osoituksena kulttuurisijoituksestasi haluamme mainita yhdistyksesi tai yrityksesi käsiohjelmassamme halutessasi joko kiitoksissa tai logopainatuksella. Lisäksi kannatusjäsenenä saat 10% alennuksen tilaamistasi musiikkiesityksistä.

 

 

Näin liityt: Käytä viitenumeroa 6266 maksaessasi kannatusjäsenmaksun. Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat ajankohtaista tietoa konserteista. Mikäli haluat tulla mainituksi konserttien kiitoksissa, mainitse tästä samalla.

Tiliyhteys IBAN FI55 6601 0001 0512 26

Lisätiedot:  puheenjohtaja@cmtorkesteri.fi