Swing & Dance -tanssiaiset 26.04.2013

Vapun alla perjantaina 26.4. on aika vastata swingin kutsuun, laittaa tanssijalka vipattamaan ja saapua Kårenille nauttimaan aidosta wanhan ajan tanssiaistunnelmasta. Collegium Musicum Turku (CMT) järjestää jälleen perinteiset Swing & Dance -tanssiaiset menneiden vuosikymmenten hengessä.

Orkesteri solisteineen tulkitsee illan aikana niin swing-musiikin klassikkokappaleita kuin muutakin iki-ihanaa tanssimusiikkia svengaavista sävelmistä Suomi-filmien tangoklassikoihin.
Tarjolla on loistava mahdollisuus nauttia tanssin taiasta ja upeasta musiikista ison orkesterin esittämänä – parhaita ”iskusäveliä” CMT:n tyyliin, siis!
Ja mikäli tällä kertaa ei tee mieli laittaa tanssikenkiä jalkaan, niin ei hätää – paikalle voi toki saapua vain kuuntelemaan musiikkia ja aistimaan menneiden aikojen tunnelmaa.
Kårenin ovet aukeavat klo 19 ja baarin antimista voi nauttia koko illan ajan.

Liput ovelta (klo 19 alkaen) 12/5 €, ennakkoon 10/4 €. Ennakkomyynti Educarium -rakennuksen aulassa keskiviikkona 17.4. klo 10-14 sekä Assarin ullakko -opiskelijaravintolassa tiistaina 23.4. ja torstaina 25.4. klo 10-14.

Tervetuloa!